Game Maker

Game Maker 8.1

Maak je eigen computerspellen

Heb je er ooit naar gestreefd om je eigen computergame te maken, maar heb je niet de programmeerkennis? Als dit het geval is, kijk dan eens naar Game Maker . Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Geen programmeerervaring nodig
  • Veel instructies en gebruikersforums

TEGEN

  • Nog even wennen
  • Spellen beperkt op maat
Meer

Goed
7

Heb je er ooit naar gestreefd om je eigen computergame te maken, maar heb je niet de programmeerkennis? Als dit het geval is, kijk dan eens naar Game Maker .

Game Maker heeft geen voorafgaande kennis van programmeerervaring of het creëren van spellen nodig. Je hoeft alleen maar elementen in een game te knippen en te plakken alsof je een tekstverwerker gebruikt.

Game Maker is erg gemeenschapsgestuurd, wat betekent dat er een bloeiend gebruikersforum en veel gebruikershandleidingen zijn om je te helpen er grip op te krijgen. YoYo Games biedt acht duidelijk omschreven lessen om je op weg te helpen.

Dit wil niet zeggen dat je in enkele minuten geweldige games kunt maken. Game Maker is nog steeds even wennen en leren. Game Maker wordt ook beperkt door de grootte . Zodra je creaties een bepaalde grootte hebben bereikt, kun je ze niet verder ontwikkelen, hoewel het voor beginners nog lang zal duren voordat ze zover zijn.

Game Maker is een interessant project dat een geweldig platform biedt om je eerste stappen te zetten in het maken van games.

Meeste download Utility games voor Mac

Meer
Game Maker

Download

Game Maker 8.1